Vinski

Bojai Fiery Snow

rek.nro: ER54860/08
syntynyt: 07.09.2008
kasvattaja: Jaana Korpela, Panelia
isä: FI MVA SE MVA EE MVA Amor Of White Energy  emä: Chumba Taien


Vinski on mulle Se Koira. The Koira. Mun elämäni koira. Ei ensimmäinen eikä ainoa, ja rakkaita on muutkin mutta Vinski vaan on se mun Golden Boy. Valkoinen varjo, Touhu-Toope, Rakas Höyrypää ja Wannabe Hopeanuoli.

Kavereiden kesken Vinski tunnetaan myös nimellä Vinski-Binski tai Vinkkeli.

Vinski on kaikkea sitä, mistä kirjailijat, runoilijat, historoitsijat ja koirien ystävät kautta aikojen ovat kirjoittaneet ja kertoneet. Se on Hopeanuoli, Lassie, Rin Tin Tin, Argos, Hachiko ja Bim Mustakorva yhdessä paketissa. Mun valkoinen varjo ja paras ystävä, kisakumppani ja harrastuskaveri, kuuntelija ja ymmärtäjä. Mun ei varmaan kannata koskaan enää lotota, mä oon voittoni jo saanut kun nostin tämän valkoisen ystäväni pentulaatikosta mukaani. 

Silti Vinski ei ole täydellinen koira, vaan itse asiassa aika haastava. Vinski on vähän niinkuin monsteriauto jossa on ferrarin moottori ja polkupyörän jarrut, ja sen kanssa tekeminen tuntui aina vähän siltä kuin mulla olisi käsissä märkä saippuapala tai ravistettu cokispullo ilman korkkia. Niin että hetkellä millä hyvänsä lipsahtaa ja tilanne leviää. Se pakotti oppimaan todella paljon, ja oon niin paljosta Vinskille kiitollinen. Ilman sitä en osaisi ja tietäisi puoliakaan siitä mitä tänään tiedän ja osaan, ja nälkä on kasvanut syödessä ja oppimisen jano on vaan kasvanut.  
Siispä tärkeintä ei olekaan päämäärä, vaan matka ja seura.
Vinski vaan on  <3


Pikkuinen Vinski 7vko ensimmäistä iltaa kotona :)


9 vko.


5kk.


1v.Pallot on parhaita!Töissä.© Marika Vähämaa


Täysillä.


© Sami Ritoniemi


8v.♥2012 © Efi Salo


"Folie a Deux." 
Vinski 10v.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti