Vinski

Bojai Fiery Snow

rek.nro: ER54860/08
syntynyt: 07.09.2008
kasvattaja: Jaana Korpela, Panelia
isä: FI MVA SE MVA EE MVA Amor Of White Energy  emä: Chumba Taien


Vinski on mulle Se Koira. The Koira. Mun elämäni koira. Ei ensimmäinen eikä ainoa, ja rakkaita on muutkin mutta Vinski vaan on se mun Golden Boy. Valkoinen kiitosukkula, Touhu-Toope, Rakas Höyrypää ja Wannabe Hopeanuoli.

Kavereiden kesken Vinski tunnetaan myös nimellä Vinski-Binski.

Vinski on kaikkea sitä, mistä kirjailijat, runoilijat, historoitsijat ja koirien ystävät kautta aikojen ovat kirjoittaneet ja kertoneet. Se on Hopeanuoli, Lassie, Rin Tin Tin, Argos, Hachiko ja Bim Mustakorva yhdessä paketissa. Mun valkoinen varjo ja paras ystävä, kisakumppani ja harrastuskaveri, kuuntelija ja ymmärtäjä. Mun ei varmaan kannata koskaan enää lotota, mä oon voittoni jo saanut kun nostin tämän valkoisen ystäväni pentulaatikosta mukaani. 

Silti Vinski ei ole täydellinen koira, vaan itse asiassa aika haastava. Vinskillä on tavallaan porschen moottori ja polkupyörän jarrut, ja tämä aiheuttaa melksoisesti haasteita, koska en ole ensimmäistä harrastuskoiraani kouluttaessa alusta asti osannut huomioida tätä ominaisuutta niinkuin pitäisi, ja niitä mokia paikkailen varmaan hamaan loppuun saakka. Mutta tärkeintä ei olekaan päämäärä, vaan matka ja seura, eikös niin. ;) 

Vinski vaan on  <3


Pikkuinen Vinski 7vko ensimmäistä iltaa kotona :)


9 vko.


5kk.


1v.Pallot on parhaita!Töissä.© Marika Vähämaa


Täysillä.


© Sami Ritoniemi


8v.♥2012 © Efi Salo


"Folie a Deux." 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti