† Ykä

FIMVA EEMVA Royal Smile Yogy Bear

rek.nro: ER15697/10
17.01.2010-10.01.2017
kasvattaja: Piia Kahrila, Nastola
isä: FI MVA SE MVA EE MVA Amor Of White Energy emä: Svarzekoks Flawless


Ykä oli koko elänsä mitä rakastettavin veitikka, massahurmaaja ja naistenmies, jolla oli runsaasti pilkettä silmäkulmassa, ja luonnostaan äärettömän rento, letkeä ja mutkaton persoona. Samalla Ykä oli myös maailman lempein ja hyväntahtoisin nallekarhu, ihan loputtoman kärsivällinen pentujen ja lasten kanssa. Ykä oli myös ison kuorensa alla ihan kunnon mammanpoika, sellainen halattava pehmo, joka odottaa ovella valppaana kun mamma on poissa. Minun lisäkseni Ykä rakasti syömistä, koska kukapa ei... Välillä tämä luonteenpiirre aiheuttaa ahmatille pieniä pulmia, mutta onneksi niistä on tähän mennessä suolalla ja parafiiniöljyllä selvitty.

Kavereiden kesken Ykää kutsutaan myös nimillä Ylvis, Yrjö ja George. 

Ykän terveys oli valitettavan huono, Ykä sairasti lonkkien nivelrikkoa sekä lannerangan spondyloosia ja Ykän sydämestä kuuluu sivuääni, jonka vuoksi Ykä söi sydänlääkkeitä. Ykän olkapäät jouduttiin myös kertaalleen operoimaan, ja lopulta toiseen niistä kehittyi uudelleen irtopala, ja Ykä kärsi myös välilevyrappeumasta ja todennäköisesti myös jokin välilevy oli pullistunut.
Vaikka terveydessä Ykälle oli annettu valtavasti vastoinkäymisiä, jaksoi valkoinen ystäväni olla aina iloinen, lempeä ja hyväntuulinen.Vaikka jouduin luopumaan Ykästä ihan liian varhain, tunnen olleeni etuoikeutettu saatuani nauttia tämän suuren persoonan ystävyydestä. Ainutlaatuiset onnenhetket Ykän kanssa säilyvät sydämessäni aina <3 


7vko.


4kk.5kk.


2v.


4v.


© Tiia Taipale


5v.

6,5v.Tammikuussa 2017Hyvästi Ykä ♥


2012 © Efi Salo


"Sinä olet niin kaunis, en henkeä saa, annoit aurinkos mua lämmittää."


1 kommentti:

  1. Haluaisin tietää enemmän kasvattajasta.Omistin Koiran pentueesta yeas james dean. hieno koira,sairauksia paljon.

    VastaaPoista