lauantai 29. lokakuuta 2011

Näytelmäpäivitys, Seinäjoki KV.


Nopeasti tulin laittamaan pikapäivityksen tämänpäiväisistä näyttelyistä Seinäjoelta. :)
Ykällä siis tänään arvostelijana oli Ann-Chatrine Edoff Ruotsista. Tuomarilla oli selkeä, ja aika tiukka linja mutta tykkäsin tuomarin tyylistä antaa palautetta. :)  
Oltiin liikkeellä isommalla kaveriporukalla, minä Ykän kanssa, Sanna dalmialaisen Eekan kanssa ja Satulla joukossa espanjanvesikoira Toivo. :) Jännitettävänä oli myös ystäväni Jonnan saksanpaimenkoiranarttu Ata ja liuta valkkarikavereita. 
Aamu alkoi Eekan kehällä, josta Eeka nappasi nuorten luokasta ERIn. 
Atan kehä oli seuraavana mutta valitettavasti sieltä tuli hylsy puuttuvan P1:sen takia, vaikka oli asianmukaiset todistukset mukana. 
Toivo nappasi omalla vuorollaan EH:n.

Valkkarikehässä kaverit saivat kaikki kivat arvostelut, Jaanan pikkutyttö Jara sai EH, Marikan kanssa hienosti skarpannut Sazu EH:n ja Essin Vilma-neiti ERIn. 

Ykän porukassa oli nuoria uroksia kaikenkaikkiaan 6kpl joista kolme nappasi ERIn, Ykä mukaan lukien. Lopulta Ykä oli luokkansa toinen ja sai vielä SA, ja paras uros-kehässä oltiin tällä kertaa vasta 3sia. Varasertikin sieltä meille annettiin. Ja kun tuomarin tiukahkoa linjaa ajattelee niin ihan kiva sijoitus. :)
Lopputulos siis Seinäjoella 29.10.2011 ERI, NUK2, SA, PU3 ja VASERT. Ei huono. :)

Arvostelun suomennos kuuluu jotakuinkin näin:
"Tyypillinen. Ilmeikäs. Korkealaatuinen pitkä turkki, erinomainen väri. Kaunis pää, hyvä ilme. Erittäin hyvä ylälinja ja alalinja. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä rintakehä ja luusto. Vähän löysä edestä. Erinomaiset liikkeet sivusta. Hyvin esitetty."

Täytyy sanoa että henkilökohtaisesti tulee aina hyvä mieli kun arvostelussa mainitaan että koira esitetään hyvin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti