lauantai 24. joulukuuta 2011

Hyvää joulua!


Koirien kanssa tultiin hakemaan joulutunnelmaa täältä hieman pohjoisempaa, ja saatiinkin valkoinen joulu, jota kuulemma kotopuolessa Seinäjoen seudulla ei ole saatu.
Koirat ovat saaneet juosta metsässä ihan kyllästymiseen asti ja purkaa energiansa tuonne korpeen. Kyllä naamoista näkee että valkoiset nauttivat täysin rinnoin lumisesta metsästä. :) Serkkuni Satun kanssa ollaan vitsailtu että milloin jossain paikallislehdessä kirjoitetaan susihavainnosta kun Ykä on jättänyt valtavat tassunjälkensä metsään ja metsätielle, jossa silloin tällöin muitakin ihmisiä liikkuu.. :D 


Torstaina oltiin Lucan ja Eekan treenimestoilla Ylivieskassa agiliidaamassa ja samana päivänä pojat pääsivät koittamaan myös vetokoiranhommia. Koekuskiksi laitettiin tokaluokkalainen serkkuni Kiia, joka urhoollisesti ajoi pulkalla ensin Vinskin kyydissä ja sen jälkeen Ykän kyydissä. Sitten sain kuningasajatuksen ja laitoin Vinskin ja Ykän yhdessä pulkan eteen ja menin itse kyytiin. Ensin mietin että mitenkähän pojat jaksavat minua kiskoa, mutta kyllä se oli niin, että 47kg ei tuntunut yhtään missään poikien kiskoessa pulkkaa. Vauhti oli niin kova että meikäläistä oikein pelotti välillä, ja päätinkin seuraavan kerran harrastaa vastaavaa potkurin kanssa niin menoa on vähän helpompi hillitä.. :D Harmi kun tästä riehasta ei saatu kuvaa kun kameran akku tietysti loppui juuri silloin.. Loppuun kuitenkin muutama kuva koirien vetoharjoittelusta Kiia kyydillä. Kuvissa siis valkoiset pojat vetokoiran hommissa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti