maanantai 4. heinäkuuta 2016

Pennuntuoksuisia päiviä

Eilen koitti se hartaasti odotettu päivä kun saatiin hakea Pätkä-poika kotiin! Reippain mielin kaveri tuli kyytiin, itki ehkä ensimmäiset 5km ja rupesi sitten nukkumaan. Puolessa välissä matkaa pysähdyttiin pissatauolle, ja kaveri pissi mallikkaasti ulos, jonka jälkeen takaisin unille, jota jatkuikin kotiin asti.

Kotona vastassa olivat innokkaat Vinski ja Ykä, jotka halusivat heti nuuskuttaa Pätkän korvista hännänpäähän. Jossain vaiheessa Vinskille valkeni, että se todella on pentu, ja siitä lähtien vanha ukko on teeskennellyt ettei huomaa koko pentua. Ehkä se katoaa jos sitä ei huomaa? Ykä sen sijaan on hoitanut isoveikan hommaa mallikkaasti ja on jo koittanut haastaa Pätkää leikkiin tökkimällä sitä ystävällisesti isolla tassulla. Vielä ei olla saatu paineja pystyyn mutta ei se kaukanakaan ole. Miinus oli ensin kovin kiinnostunut pennusta, mutta kyllästyi aika pian.

Ensimmäinen yö meni helpommin kuin minkään aiemman koirani kanssa, Pätkä nukahti puoli kahdentoista aikaan illalla ja nukkui sikeästi siihen asti kunnes aamulla itse nousin ylös kelloni herättämänä. Yhtään pissaa tai pentukakkaa ei ole tullut lattioille, vaan kaveri tekee hienosti hommansa ulos.

Ja äsken käytiin ulkona leikkimässä, ja napsaisin samalla pari kuvaa Pätkä-pojasta. :)


2 kommenttia:

  1. Ompa hiukka suloinen pentu! onnea uudesta pennelistä! :) Vinskillä on oikea asenne koska onhan noi pennut aika ällöjä ;)

    VastaaPoista
  2. Ompa hiukka suloinen pentu! onnea uudesta pennelistä! :) Vinskillä on oikea asenne koska onhan noi pennut aika ällöjä ;)

    VastaaPoista