keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Kesäelämää ja harrastelua.


Maanantaina oltiin epävirallisissa agilitykisoissa Lagun hallilla Vinskin kanssa. Tämä oli nyt kolmas möllikisa meille ja rata sujui oikein hyvin, vaikka putkeen mentiinkin väärästä päästä ja A:n alastulokontakti unohtui... :D 
Lisästartilla sitten möhlin itse vähän, jäin liian lähelle yhtä estettä ja Vinski ei hypännytkään vaan kiersi ja pomppasi sen väärään suuntaan. Oma vika, mitäs en älynnyt mennä kauemmaksi! Tiedän että Vinski tarvitsee tilaa suorittaa, muuten menee pieleen. No, tästä on kuitenkin hyvä ottaa oppia ja mietinkin että pitäisiköhän sitä sittenkin hankkia lisenssi vielä loppuvuodeksi... Mieli tekisi kovasti!

Pari viikkoa takaperin kävin koirien kanssa perinteisellä kesäreissulla Haapavedellä tapaamassa sukulaisia ja Sannan ja Satun kanssa sitten "koirailtiin" minkä kerittiin. Se on aina mukava mennä porukalla vaikka metsälenkille tai agilityyn, kun on kunnon lauma koiria kerralla mukana.

Alla kuva missä on koko joukkio kerralla, voitte kuvitella että mummo on lujilla kun lapsenlapset koirineen tulevat yhtäaikaa kyläilemään.. :D Kuvassa vasemmalta Luca (O'zone Goodfella), Ykä, Vinski, Jepi, Eeka (O'zone Kieslowski) ja Toivo (Nartsukan Hilario). Kuvasta puuttuu tietysti mummolan kaksi omaa koiraa Jonni ja Joonas sekä enon koira Taavi. :D


Vinski agiliitää! :)


Ja Ykä opettelee keppejä :)


Loppuun vielä ihanainen Jepi Jeppana esteellä<3Me aloitettiin koirien kanssa kuukausi sitten ihan uusi harrastus, meille ennestään ihan vieras laji vesipelastus, ja treeneissä ollaan käyty nyt neljästi. Sunnuntaina olisi tiedossa sove-koe ja mietin ankarasti, pitäisikö Vinski ilmoittaa sinnne, siltä kun tuntuu tuo pelastaminen sujuvan lähes itsestään ja nyt ollaan saatu vientikin toimimaan. :) Ykällä homma vaatii paljon enemmän työtä, se kun on sitä mieltä että sen ei tarvitse kantaa suussaan mitään mitä se ei itse halua. Köyden suuhun ottaminen on sille jotenkin kovin vastenmielistä tai ainakin tyhjänpäiväistä. Saankin pohtia pääni puhki millä saan ongelman ratkaistua. Veneen ja hukkuvan hakeminen sujuu kyllä, samoin veneestä hyppy. Vienti vaan vastustaa, mutta kyllä me tästä vielä noustaan.
Eilen treeneissä olin aivan mahdottoman ylpeä Vinskistä, niin mallikkaasti se suoriutui hommista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti