keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Mainosmallien studiokuvaus. :)


Viikonloppuna kuulin ohimennen agiepiksissä ihmisten juttelevan jostain Studio Streetin koirakuvauksesta ja höristin korviani; päätin että otan selvää asiasta. Kotona sitten etsinkin tietoa facebookista ja googlesta ja naamakirjassa olikin firman sivuilla ilmoitus, jossa haettiin koiramalleja Top Canis-koiravarustevalmistajalle mainoksiin. Ja minähän tietenkin taiteilin sähköpostin sinne ja liitin mukaan vielä kolme kuvaa pojista, yhden molemmista sekä yhteiskuvan.

Ja kappas; saatiin vastaus ja päästiin mukaan! :) Yhteydenottoja oli kuulemma tullut noin 80kpl joista sitten oli 8 koiraa valittu kuvattaviksi, ja molemmat pojat siis pääsivät mukaan!
Tänään oli sitten jännä päivä kun ajeltiin studiolle nakit ja lelut sekä harja mukana. Vastaanotto oli oikein mukava ja ammattimainen ja ihmeekseni koirat käyttäytyivät vielä odotettuakin paremmin! Niitä ei pätkääkään häirinnyt välkkyvä salamavalo, liukas kangasalusta eikä liukkaat laminaattilattiat. Hienosti ne myös malttoivat pysyä paikallaan kuvattaessa ja antoivat käännellä itseään ihan miten vaan. :) Olin niin ylpeä Vinskistä ja Ykästä!

Pojista otettiin kuvia kaksien erilaisten valjaiden kanssa, Ykän päällä oli ruskeaa ja sinistä ja Vinskillä vihreää. Lisäksi kuvattiin neljän eri kaulapannan kanssa, ja kahdella eri taustalla. Enimmäkseen poikia kuvattiin yhdessä, mutta molemmat pääsivät myös yksin kuviin. Ja tuloksia pääsi alustavasti jo katsomaan heti; ja kyllä vaan ne näyttivätkin superhienoilta!  :) Studiovalo sai pojat näyttämään entistäkin valkoisemmilta ja yksityiskohdatkin piirtyivät supertarkasti kuviin. Ihan mahtava päivä! :)

Mainoskuvien on siis tarkoitus mennä ainakin erilaisiin lehtiin, esitteisiin ja myymälöihin, joten saa nähdä missä ensin voi bongata Vinskin tai Ykän naaman, parhaimmassa tapauksessa molemmat pojat, sillä suurin osa oli yhteiskuvia! :)
Kiitos Top Canis ja Studio Street kivasta päivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti