sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Talavicup ja nappisuoritus!


Tänään käytiin epävirallisissa agilitykisoissa, jotka olivat siis osa Lagun jokavuotista Talavi-cupia. Molemmat pojat osallistuivat, Vinski varsinaisella startilla ja lisästartilla ja Ykä sitten pelkällä varsinaisella startilla. Satu oli Jepin ja Toivon kanssa myös mukana menossa, Toivo varsinaisella ja lisästartilla ja eläkeläinen Jepi sai osallistua pelkällä lisästartilla sekin mölliluokkaan. Minua itseäni olisi hivellyt osallistua jo siihen kisaavien luokkaankin poikien kanssa, mutta kun oli kylmä päivä ja möllit saavat aloittaa, laiskuuttani osallistuin mölliluokkaan.. Sitä paitsi mölleissä olen cupin aloittanutkin marraskuussa joten hyvä näin.

Rata oli oikein kiva, ja siinä oli onnekseni aika vähän kohtia, joissa Vinski olisi päässyt ihan täysin käsistä. Suoraa oli paljon mutta se ei meille ole ongelma, kun Vinski kuitenkin irtautuu niin pitkälle kuin ohjeita piisaa. Ykä taas on vähän kädestä pidettävä versio joten sen kanssa tulee lähinnä aikavirheitä.

Ensimmäisen radan Vinski suorittikin aivan mahtavasti - varmaan koskaan meillä ei ole mennyt agilityrata noin hyvin! Se ampui ihan täysillä radalle muttei kuitenkaan karannut käsistä vaan malttoi kuunnella ohjausta ja niin siinä kävi että tehtiin hieno nolla! :) Ihan mahtavaa! Lisästarttiin mennessä Vinski tosin ehti sitten kerätä kierroksia siihen malliin että meno oli jo paljon päättömämpää ja saatiinkin pari virhettä, sekä A:n että puomin alastulokontaktit olivat haave vain ja viimeinen este meni aivan överiksi. Vinski siis karkasi puomin kontaktilta, se kirjaimellisesti lähti kuin nappi housuista ja sinkosi edessä odottavalle hyppysuoralle ja melkein kaatoi koko viimeisen esteen mennessään.

Ykä taas oli oma itsensä, iloinen ja vähän turhan rento, mutta hienosti se suoriutui radasta kuitenkin. :) Reipas pikkuinen Ykä!

Toivolla meni aivan överiksi, siltä karkasi ihan täysin mopo käsistä heti kolmosesteellä joka oli siis A. Ja Jepi oli varma oma itsensä. 

Lopputulos oli se, että Vinski suoriutuimaximöllien kakkoseksi nollaradalla ja ajalla 29,47! Se jäi siis voittaneesta bortsusta vain karvan verran! Ihanneaika radalla oli siis 50 sekuntia. Lisästartista Vinskin tulos oli 32,35 sek ja 20 virhettä armottoman koheltamisen seurauksena. Ykän lapussa on tulos 56, 28 sek ja 15 virhettä kun aikavirheitä ei laskettu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti