torstai 21. lokakuuta 2010

Suunnitelmia...


Näin syyslomalla on hyvää aikaa miettiä ja pähkäillä tulevia, varsinkin kun itse on hirveässä flunssassa ja räkätaudissa, niin eipä tule paljoa muutakaan tehtyä..
Näyttelysuunnitelmat on nyt mielessä, pitäisi Ykän kanssa päästä niihin ihka ensimmäisiin näyttelyihin tässä talven mittaan. Ehkä Kajaaniin tammikuussa? Ajatus ei olisi ollenkaan mahdoton ja huimasti tekisi mieli lähteä... Mutta katsotaan nyt, kun tuota matkaakin on mahdoton määrä. Ja viimeistään ainakin huhtikuussa Vaasaan! Varmasti innostun asiasta vielä enemmän kun käyn katsomassa tulevana lauantaina valkkarikehät täällä Seinäjoella. Erityisesti sinne mennään kannustamaan Miinaa, Ykän siskoa ja voisin vaikka koittaa napsaista pari kuvaakin. :)

Tänä aamuna tehtiin pieni treeni Ykän kanssa, ihan täällä kotona sisällä vaan. Harjoiteltiin kontaktia ja sivulle tuloa, palkintona keittiössä odottava ruokakuppi. Möykkä oli melkoinen, kun Ykä tajusi että tosiaan, se ruoka siellä odottelee... Mutta malttoi hienosti harjoituksen loppuun ja paineli sitten häntä suorana keittiöön niin että epäonnekseen eteisen lattialla lojunut Miinus-kissakin jäi jalkoihin. :D

Vinskin kanssa tehtiin sitten samaan tyyliin ruokakupin kera vähän pitempi treeni ulkona ja harjoiteltiin mm. tokohyppyä lasten "leikkimökin" "ikkunan" läpi! :D Hyvin sujui. Lehtiä haravoinut talonmies vaan katseli vähän hölmistyneenä mun ja Vinskin touhua. ;)
Loppuun vielä kuva jonka sain Hannalta viimeviikkoiselta koirapuistoilureissulta :)

Kuvassa siis Ykä, Vinski ja Miina (Royal Smile Yippii Jeah Jea) :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti