tiistai 1. lokakuuta 2013

Kisaamista ja kokeiluja.

Syksyn tullen ollaan koirien kanssa kunnostauduttu kokeiden saralla. Ykä on käynyt kertaalleen tokokokeessa tottelemassa ja Vinski oli viime sunnuntaina agikisoissa. Kumpikaan ei tuloksilla loistanut, mutta ensikerralla sitten paremmin. :)
Sunnuntaina 29.9. oltiin siis Vinskin kanssa Kauhajoella agilitykisoissa kahden startin verran. Ensimmäinen rata oli käytännössä neljä suoraa maneesin päästä päähän ja käännökset putkissa - voitte arvata, että Vinski oli aivan "sokka irti" eikä kontakteista ollut tietoakaan. Saldona oli myös aivan jäätävä lentokeinu. Hylsy tuli viimeisellä esteellä kun voimakkaasta jarrutuksestani johtuen Vinski hyppäsi sen väärään suuntaan. Ei se mitään, vaikkei tulosta saatukaan, tulos tai ei, en ollut rataan tyytyväinen.
Toinen rata, jossa oli enemmän mutkittelua, hylkäytyi heti alussa kun Vinski ei kääntynytkään vaan imi väärälle esteelle putken sijaan. Loppurataan olin kuitenkin tyytyväinen, koira jopa kuunteli minua! :) Kyllä se tästä vielä!

15. päivä Ykä kävi tokokokeessa Vimpelissä. Paikkamakuu nollautui, kun 1min 40sek maattuaan Ykä nousi ylös rauhallisesti ja otti liikkeen nollautumiseen tarvittavat neljä askelta minua kohti. Siinä se sitten seisoi kiltisti loppuajan, kyllä harmitti. Muuten koe meni oikein hyvin ja paikkamakuun mentyä nollille loppumistemäärä oli silti kuitenkin 155 pistettä, ei huono siis. :) Ensi kerralla paremmin!

Laitan tähän vielä pisteet;
Luoksepäästävyys 10
Paikkamakuu 0
Seuraaminen kytkettynä 8,5
Seuraaminen taluttimetta 9
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
Luoksetulo 9
Seisominen seuraamisen yhteydessä 8
Estehyppy 9,5
Kokonaisvaikutus 10

yhteispisteet 155


Ensi sunnuntaina mennään Lapualle tokokokeeseen Ykän kanssa. Jännittää.


Loppuun vielä kuvia mätsäristä viime sunnuntailta, kiitos kuvista Taija Linna!














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti