lauantai 25. tammikuuta 2014

Kuulumispäivitystä

Viimeksi postasin treenikuvia, ja nyt vähän päivitän näyttelytuloksia. Oltiin siis 12.1. Lahdessa ryhmänäyttelyssä, jossa tuomarina oli Marianne Holm. Minulla esitettävänä oli Ykä ja Freya, joka oli mukana pitkästä aikaa. Vähän jännitti kuinka neiti pärjää tuomarin katselmuksessa mutta se yllätti positiivisesti ja esiintyi ihmeellisen reippaasti. Olin kyllä niin ylpeä molemmista koirista, hienosti esiintyivät, vaikka tuomarille ei kelvannutkaan vajaasta kolmestakymmenestä valkkarista juuri mikään. No, arvostelulaji. :D 
Molempia arvoisa tuomari kunnioitti arvosanalla "hyvä". :D No, eipä Ykällä vielä keltaista nauhaa ollutkaan!

Tälläinen oli Ykän arvostelu: 
"Urosmainen. Oikeat mittasuhteet. Hyvä pään profiili, hieman pyöreät silmät. Pigmentti saisi olla tummempi. Hyvä kaula, rintakehä. Aavistuksen köyristyvä selkä ja hivenen turhan voimakkaasti kulmautunut takaosa. Kovin löysät ja litteät käpälät. Ja etuaskel on valitettavan tehoton, ranteesta ylösnouseva. Väri ei ole enää aivan puhdas."

Ja tälläinen Freyan arvostelu:
"Erinomainen luusto ja oikeat mittasuhteet. Selvä sukupuolileima. Tänään aivan liian laihana esiintyvä, tilanteeseen tottumaton mutta käsiteltävissä oleva narttu. Lievästi kolmiomainen profiili. Hyvä kaula, etuosa tulisi kulmautua voimakkaammin. Ja eturinta on kehittymätön. Takaosa voimakkaasti kulmautunut. Oikea karvanlaatu, väri tulee puhdistua. Edestä ulkokierteinen, takaa ahdas, sivulta riittävä askellus."


Tässäpä muutama kuva reissulta. :)

Vinskin kanssa ollaan ihmetelty sille erään työpäivän aikana ilmestynyttä verikorvaa, joka on ilmeisesti saanut alkunsa leikistä ison pehmo-oravan kanssa. Toistaiseksi korva on pystyssä niinkuin kuuluukin, mutta saa nähdä lurpahtaako se jossain vaiheessa... Eläinlääkäristä annettiin ohjeeksi seurata tilannetta, joten niin minä sitten olen Vinskin kanssa tehnyt. Onneksi paksu korva ei näytä vaivaavan sitä mitenkään. :) Alla kuva, kuten huomaatte, niin Vinskin oikea korva on ehkä hieman nuupallaan, mutta pystyssä kuitenkin.Loppuun muutama kuva talviselta ulkoilureissulta Vinskistä ja Ykästä. :)
1 kommentti: