keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Ekat agiepikset takana :)


Vinskin kanssa käytiin tänään starttaamassa ihan ensimmäiset epäviralliset agilitykilpailut ja hienostihan se sujui, vaikka aluksi epäilin että koira juoksee kuin hullu ja minä karjun perässä kuin mielenköyhä..

Ihmeellistä kyllä, Vinski oli niin mahdottoman rauhallinen että tututkin paikanpäälläkin ihmetteli että mikä sitä vaivaa kun se on niin rauhallinen... Mutta hyvä kerrankin niin päin! Molemmissa starteissa meille tuli kontaktivirhe A:n alastulolla, mutta sen tiesinkin jo etukäteen että niin luultavasti tulee käymään Vinskin kanssa. Lisäksi Vinski paineli kerran esteestä ohi armottomalla vauhdilla ja kerran juoksi puomin ylösmenosta itsensä sivuun. Muutoin sujui yllättävän hienosti, vaikka radalla oli suoria, joissa pelkäsin elukan lähtevän ihan totaalisesti käsistä..
Virhelapuista en nolona ymmärtänyt juuri mitään, mutta lopulta Vinskin sijoitus oli kolmas. :D
Tästä on hyvä jatkaa :)

Ja Ykä valmistautuu Miljoonakoiraan, joka on edessä ensiviikonloppuna Tuurissa. Ensin ajattelin että pesen Ykän näyttelyitä varten, mutta äh, enpä taida jaksaa, ellei se sitten onnistu sotkemaan itseään ihan totaalisesti jossain ennen näytelmiä.. Ja nyt onkin tosi kiva mennä, kun on paljon tuttuja paikanpäällä, saadaan yhdessä jännittää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti