keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Ykän ensimmäinen näyttely. :)


Viimeksi kirjoittelin ennen Vaasan KV näyttelyä ja vähän jännitin mitä siellä Ykästä sanotaan.. No, näyttelythän sujuivat Ykän osalta niin mahtavasti että en edes tajunnut odottaa moista! :) Mutta pakko todeta että olin aivan älyttömän ylpeä Ykästä. Ei pelkästään menestyksen vuoksi, vaan myös sen takia, kuinka upeasti se jaksoi koko pitkän näyttelypäivän vaikka meillä meni ensimmäisessä näyttelyssämme paikanpäällä yli 9 tuntia! Ihanan rennosti Ykä jaksoi odotella eikä pienintäkään stressiä ollut huomattavissa. Toki on aina ollutkin tiedossa että Ykä on melko letkeä rento-reiska eikä turhia hillu. :)

Aamulla meidän piti lähteä seitsemän aikoihin kotoa ja päätettiin sitten ottaa Vinski mukaan kun ajateltiin että päivästä tulee pitkä. Alunperin siis ajateltiin että meillä menee kauan koska tarkoituksena oli vierailla ystävämme Markuksen luona näyttelyiden jälkeen, eikä siis arvattu että itse näytelmissä kestäisi niin kauan.

Perillä oltiin vähän kahdeksan jälkeen aamulla ja onneksi päästiinkin heti aamusta, niin vältettiin pahin ruuhka. Meidän kehän laidalla taisi olla ennen meitä vain tuttu Vilma-valkkari omistajansa Essin kanssa. Meillä ei ole mitään häkkiä tai muuta Ykälle, mutta hyvin tuo pärjää ilmankin.. Kuva varmaan avaa vähän jotain Ykän näyttelykäyttäytymisestä. :D Toisessa kuvassa Vilma (Moonscape's Vivacious Vanora) ja Essi.
Ykä ei siis turhia stressaa! :D
Koska pentuja ei ollut, oli meidän kehä ihan ekana. Junnu-uroksia oli kaksi, ja ilokseni Ykä nappasi ERIn ja SAn Tapio Eerolan tarkastelussa. Odotetusti Ykä seisoi kuin tatti eikä eväänsä väräyttänyt edes hampaita katsottaessa. :) Hieno Yrjö!! Ykä myöskin voitti luokkansa ja oli lopulta paras uros sekä ansaitsi vieläpä itselleen SERTin! Tässä vaiheessa allekirjoittanut oli jo ihan pähkinöinä.. :D

(c)Essi Perttula

Tämän jälkeen yllätys oli melkoinen, kun Ykä vielä otti ja kunnostautui olemalla rotunsa paras!! VSP oli Horsebo Romantik, joka poseeraa tässä Ykän kaverina. Meidän päivä siis jatkui kun jäimme odottelemaan ryhmäkehiä, jotka olivat tiedossa vasta iltapäivällä. 
Ainoa harmituksen aihe päivässä oli se, että totesin taas kerran ettei mun kameran kittiputki riitä minnekään hallivalossa, mutta onneksi saimme pari mahtavaa kuvaa Ykästä avuliaan Essin kamerasta. Ylläolevan kuvan on siis ottanut Essi Perttula, superkiitokset kuvasta! :) Essin koira Vilma (Moonscape's Vivacious Vanora) esiintyi myös upeasti, mutta tällä kertaa sai arvosanaksi H. Ykä oli kuitenkin ihan lumoutunut "tyttöystävänsä" kauneudesta ja meni ihan pähkinöiksi aina kun ihanainen Vilma tuli häkistä ulos.. ;D 
Alla olevassa kuvassa odotellaan Ykän kanssa ryhmäkehien alkua ja me oltiin molemmat jo aika väsyneitä pitkän päivän jälkeen ja toisessa ollaan sitten ryhmäkehässä juoksemassa.Tähän loppuun vielä pakollinen lesoilukuva serteineen päivineen. 
Ykän ensimmäisissä näyttelyissä siis tuloksena JUN1 PU1 SERT ja ROP. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti