keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Piiiitkästä aikaa..


Heti alkuun myönnän avoimesti että taidan olla maailman laiskin blogin kirjoittaja, mutta nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni..

Kaikenlaista on alkuvuonna tapahtunut, Ykä on täyttänyt 1v. (17.01.) ja Ykän synttäripäivänä Vinski kävi tohtorilla operoitavana. Vinskiltä poistettiin nivuskanavasta kives, joka ei koskaan laskeutunut oikealle paikalleen. Operaatio sujui hienosti ja toipuminen kesti 2 viikkoa. Sen jälkeen ollaankin ahkerasti käyty agilityhallilla, muutaman kerran viikossa.

Agilityn saralla ollaan yhtä amatöörejä niin minä kuin koiratkin, mutta yhdessä opetellaan ja aina vaan paremmin sujuu. Kepit on jo melkein opittu ja kaikenmoisia ohjauskikkoja harjoitellaan ahkerasti. Lisäksi vihdoin ja viimein ilmoitin Ykän ihkaensimmäisiin virallisiin näyttelyihinsä ja ne on luvassa nyt ensiviikonloppuna Vaasassa. Kyllä jännittää, mitä Ykästä siellä sanotaan... :D

Näyttelyyn ollaan valmistauduttu käymällä parissa mätsärissä viimeisen kuukauden aikana ja viime sunnuntaina vielä otin ja pesin koirat. Toki se tuntuu hieman turhalta kun jokapaikka on ihan kuravelliä ulkona ja pakko koiria on lenkittää... Eli varmaan vielä näyttelyaamunakin joudun simanoimaan Ykän kinttuja ja mahanalustaa vesisuihkulla. Lisäksi pesu aiheuttaa "pienimuotoista" karvanlähtöä ja jos elämämme olisi tosi-tv:tä, tämän ohjelman nimi olisi ehdottomasti "Elämää karvojen ympäröimänä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti