maanantai 22. elokuuta 2011

Nokian ryhmis ja kiireinen viikonloppu.


Viikonloppuna on kiirettä pitänyt. 
Perjantaina ajeltiin heti aamusta Ylöjärvelle vanhempieni ja veljeni luo ja seuraavana aamuna suunnistettiin siitä sitten Nokialle ryhmänäyttelyyn, jonne olin viimetingassa muistanut ilmoittautua. 
Nokialla sää oli mitä parhain, lämmin ja puolipilvinen ja oli oikein mukava nauttia näyttelypäivästä ulkona kun ei ollut kylmä eikä liian kuuma vaan juuri sopiva. Valkkareita oli ilmoittautunut 14kpl, 7 urosta ja 7 narttua. Kehiä odotellessa aika kului tosi nopeasti kun jutteli tuttujen kanssa ja ihasteli hienoja koiria.

Ykä oli oma itsensä, jopa vähän liiankin rento kaveri. 
Tuntui että se ei meinannut millään vaivautua heräämään päivän näytelmiin, vaan olisi mieluummin vain rauhassa ihmetellyt maailman menoa. Lopulta piti viedä se haistamaan Miinaa, jolla oli juoksut päällä, että Ykä edes vähän skarppasi. Ilmeisesti hommasta oli apua, Ykä oli paras nuorista uroksista ja myös paras uros ja kolmas SERTikin saatiin plakkariin! 
Tuomari (Roland Fors) oli mitä mukavin ja hänelle oli oikein kiva esittää koiraa. :) 
Tiukin kisa käytiin ehdottomasti ROP ja VSP-kehässä, jossa Ykä kohtasi voittajansa ja näin ollen Ykä oli VSP. Ei silti harmittanut "häviö", sillä voittaja oli kukas muukaan kuin oma siskolikka Miina! :) 

Onnea Miinalle ja Hannalle, varsinkin kun ihana Miina tsemppasi vielä ryhmäneloseksi! Wau! Ja olihan se kiva kun sisarukset nappasivat kaksoisvoiton valkkarikehässä! :)Parempaa kuvaa VSP ja ROP-kaksikosta ei saatu, kun Ykä ei malttanut Miinan juoksun takia oikein keskittyä mihinkään, tässäkin pitää sanoa isoon ääneen "wouwoouuuuuwouuu"!

Tässä vielä Niina Anttilan nappaama iloinen kuva Ykästä. :)


Ei mitenkään paskempi näyttely siis, tuloksena siis vielä kertauksen vuoksi NUK1 SA PU1 SERT VSP. Hieno Ykä ja ihana Miina!<3 Alla Ykä näyttelyn jälkeen leikkimässä.Ja eilen sitten olin Vinskin kanssa Anders Stensin luotsaamassa agikoulutuksessa Lapualla. Aikaa oli kaksi tuntia neljälle koirakolle, joten paljon saatiin tiukkaa asiaa ja vinkkejä. Vinski sai paljon kehuja ja minä moitteita siitä että olen liian hidas ja epävarma. Se on kyllä ihan totta, joten eikun treenaamaan vaan enemmän. Itseluottamukseni kuitenkin kasvoi kun viimeviikolla Vinski voitti agiepiksissä maximöllit nollaradalla ja sijoittui kesäcupin kakkoseksi.

Muutenkin tuntuu että koirien kanssa kaikki on sujunut nyt niin hyvin että aivan hirvittää. Viimeiset kolmet tokotreenit Vinski on ollut _hiljaa_ (?!), siis huutamatta, ja toiminut ihan mahtavasti. En tiedä mikä sitä vaivaa, mutta toivottavasti muutos on pysyvää laatua. :D Ollaankin nyt Jaanan ja Marikan kanssa ryhdistäydytty ja ruvettu tokoilemaan melko ahkerasti koirien kanssa, ja kyllä huomaa koiristakin että on tehty enemmän töitä. :)

Loppuun laitan ihan mahtikuvan Vinskistä, kun se löysi koirapuistosta pallon. Ilme kertoo, kuinka pienestä koira osaa olla onnellinen.<3


Iloinen mieli korvaa puuttuvan älyn<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti