maanantai 20. elokuuta 2012

Agiepistelyä

Tässä ollaan nyt pariin otteeseen viikon sisään päästy agiepistelemään ja molemmilla kerroilla on mennyt hyvin. Viime torstaina oltiin Ilmajoella epistelemässä ja siellä otin molemmille lisästartit mölleissä ja kisaavissa sitten varsinaiset. Mölleissä Vinski teki nollat(!) vaikka radalla oli jopa A, eli kontaktitkin sujuivat ja Ykä oli superhidas, mutta meni muuten hyvin. :) Kisaavissa Vinski oli jo enemmän sokka irti ja nappasi muistaakseni 10virhettä? ja Ykällä oli vaan 5 virhettä ja kolmas sija. Vinski oli neljäs.

Sunnuntaina oltiin Lagun viimeisessä kesäcup-kisassa käymässä ja siellä möllirata meni Vinskiltä hyvin, ja taas otettiin kontaktit niinkuin pitikin. :) Kisaavissa sitten Ykä haahuili miten sattuu ja Vinski oli taas oma, räjähtelevä itsensä, joten ei mennyt niin hyvin. Virheitä tuli, mutta kontakteihin osuttiin taas! :)


Laitan tähän Ilmajoelta pari Taija Linnan ottamaa kuvaa pojista, eli kiitos kuvista Taijalle!
Vinski A-esteellä.


Raketti radalla :)


Vinski madaltuu putkessa :D


Ykä hyppää.


Ykä A-esteellä.
Kiitos kuvista Taija!

Tähän loppuun laitan pari kuvaa rannalta, kun tänään napsin jotain kuvia auringonlaskussa.. Harmittaa vaan kun paras valo oli jo mennyt kun ehdin paikalle ja kuvauskalustoni ei ole kovin valovoimainen... Mutta toivottavasti tunnelma kuitenkin käy ilmi kuvista, vaikka valotus onkin vähän huono...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti