sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Sateiset r-t kisaharjoitukset

Tänään oltiin ihan ensimmäistä kertaa Vinskin kanssa rally-tokon kisaharjoituksissa. Tarjolla oli ihan oikea alo-luokan kisarata, johon tutustuttiin ja joka suoritettiin ihan kuin oikeissa kisoissa (kiitos suuresti lappalaiskoiraporukalle järjestämisestä!!) ja saatiinpa vielä suullinen palautekin loppuun.

Alunperin tarkoitus oli saada kirjallinen palaute, ja minulla oli jalo aikomus kuvatakin suorituksemme, mutta oma kuumeinen olotilani sekä armoton vesisade latistivat intoani sen verran, että tyydyin vaan hoippumaan radan läpi miten parhaiten taisin. Ja ihme kyllä se onnistui yli odotusten, vaikka tuntui että oma olotila oli kuumeesta johtuen aivan kamala ja Vinskillä oli energiaa aivan liikaa. Silti, niin vaan oltaisiin kuulemma saatu hyväksytty suoritus jos kyseessä olisi ollut virallinen kisa. :) Jee!

Virheitä me tehtiin kaksi (molemmista -10). Toinen oli hitaan kävelyn kohdalla jossa minä tyhmyyttäni kävelin liian hitaasti jolloin Vinski ehti istua, tosin niin nopeasti etten nähnyt sen takapuolen käyvän maassa ja siten tajunnut uusia  liikettä. Siitä -10, omaa huolimattomuutta. Toinen -10 oli myös typerä ohjaajavirhe, nimittäin kyltillä jossa on tarkoitus laittaa koira istumaan, käskeä se maahan ja kiertää koira en ymmärtänyt pysähtyä koiran kierrettyäni, vaan jatkoin suoraa seuruuttamista. Siitä -10. Muuten suoriuduttiin hienosti. :) Jäi tosi hyvä mieli, ja nyt odotellaan josko eilen sähköpostilla laittamaani kisailmoittautumiseen tulisi vastaus että saadaan koepaikka. Peukut pystyyn!  Harmittavasti tosiaan tältä päivältä jäi nyt kuvasaalis saamatta, ensi kerralla sitten.

Loppuun vaikka parin päivän takaiset aurinkoisemmat kuvat pojista. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti