keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Lisää epistelyä

Eilen episteltiin tutussa kotihallissa Hurttahallilla kahden startin verran. Päästiin kokeilemaan tämän vuoden agirodun FAO-rataa, joka ei lopulta tuntutunutkaan ihan niin vaikealta kuin luulin että se olisi. Vaikeinta minulle ja Vinskille oli 3-4 esteiden väli (piirroksesta poiketen käännös oli luonnossa vieläkin jyrkempi), kun pituudelta tullessa käännös oli jyrkkä ja minä tietenkin olin perinteisesti myöhässä, josta seurasi että Vinski teki kunnon kunniakierroksen ennen putkea. (Tässä vaiheessa totean että rata jäi hallille joten tätä treenataan ja minä aion opetella laittamaan valssini sinne minne se kuuluu ja ajoissa!)Muuten meillä ei hirmuisia vaikeuksia ollut onneksi, eli saimme taikinoida niitä rakkaita kontakteja, jotka jotenkin kummallisesti onnistuivat ihmeen hyvin. Vinski osui kummallakin kerralla molemmille ylösmenoille ja ihan selvästi kuunteli käskyä ja myös puomin alasmenolle se hidasti molemmat kerrat, tosin karaten siitä niin että jouduin palauttamaan sen sinne. Mutta parannusta siis selkeästi havaittavissa. A:n alastulokin onnistui jälkimmäisellä kerralla. Eli mitä tästä opimme? Helvettiin kaikenmaailman kehikot, namialustat ja muut joutavuudet ja naksutin käteen, näköjään. :)

Kyllä me tästä vielä ponnistetaan ylöspäin!Sami Ritoniemi jälleen ystävällisesti otti kuvia paikanpäällä ja antoi luvan käyttää niitä, joten suuret kiitokset jälleen Samille kameroinnista! Lisää Samin ottamia kuvia näkee keeshond Valon ja Hehkun sivuilta täältä.


Hih, rengaskuvassa huvittaa Vinskin keskittynyt ilme ja takajalkojen pujahdus renkaan sisään. On se tarkkaa puuhaa isolla koiralla! :D 
Ensi viikolla startataan sitten virallisissa koitoksissa ensimmäistä kertaa piiiiitkään aikaan! Kotihallilla onneksi, toivotaan että kontakteissakin olisi sitten jotain järkeä jo. Laitan sitten postausta siitä, miten meillä siellä sujuu, ja sillä kertaa myös Juuso ja Freya ovat mukana.


2 kommenttia:

  1. Olisiko mahdollista saada teidän suorituksista videota ja tietysti tuloksia! Itseä kiinnostaa kovin tuo valkkarilla aksaaminen (miten liikkuu jne.), tähän harrastukseen kun itse tähtään kun oma valkoinen penne saapuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän suorituksia löytyy youtubesta, pari uusinta tosin puuttuu, kun ei ollut kuvaajaa joukossa.. Tässä yksi, https://www.youtube.com/watch?v=Rm_PqTjGuEc ja tämän takaa löytyy muitakin. :)

      Poista